-


You're only a boy!

06.01.2013 13:14

 

Tématicky k příspěvku o chanu jsem se rozhodla zařadit toto video. Berte to jako chan test: Má pro vás dotyčná píseň v sobě něco dráždivého? A mimojiné, víte, kdo je to "toyboy"? Takyve mě probudila zájem o extravagantní tranvestitivní zpěvačku/zpěváka Divine, interpreta tohoto disko popěvku.

Tahle píseň je samozřejmě ve slash fandomu nerozlučně spjatá zejména se seriálem Queer as Folk. Byla použita ve scéně první Justinovy návštěvy v "loftu" (děkuju Rocio za opravu). Po té, co jsem viděla seriál a tohle video, nemohu nenalézat jistou paralelu mezi vztahem Justina a Briana v QAF a Severuse Snapea a Harryho Pottera ve slashových  příbězích. Každopádně ji osobně považuji za hymnu chan fanfiction.

Tak tady máte Severuse Snapea v roli Briana Kinneyho. Užijte si ho.

 

—————

Zpět


Diskusní téma: You're only a boy!

Datum: 05.06.2018

Vložil: Albertzem

Titulek: How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

The prostate is a vital part of a male's reproductive :. It secretes fluids that assisted in the transportation and activation of sperm. The prostate related is located just in front of the rectum, below the bladder and around the urethra. When there is prostate problem, it is usually really really irritating and inconvenient for the patient as his urinary product is directly affected.

The common prostate health problems are prostate infection, enlarged prostate and prostate cancer.



Prostate infection, also known as prostatitis, is the most common prostate-related condition in men younger than 55 years old. Infections in the prostate are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis is the least common of forms of prostate infection. It is caused by bacteria based in the large intestines or urinary tract. Patients can experience fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated through the use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to relieve the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is really a condition connected with a particular defect in the gland as well as the persistence presence of bacteria inside urinary tract. It can be a result of trauma towards the urinary tract or by infections via other areas in the body. A patient may experience testicular pain, back pains and urination problems. Although it is uncommon, it can be treated by removal in the prostate defect followed by the use antibiotics and NSAIDs to take care of the inflammation.

Non-bacterial prostatitis makes up about approximately 90% coming from all prostatitis cases; however, researchers have not to establish the sources of these conditions. Some researchers believe chronic non-bacterial prostatitis occur as a consequence of unknown infectious agents while other feel that intensive exercise and heavy lifting may cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a proper weight loss program is important. These are some with the steps you can take to keep your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is essential for overall health and it will also keep your urinary track clean.

2. Some studies claim that a couple of ejaculations a week will help to prevent prostate cancer.

3. Eat red meat moderately. It has been shown that consuming a lot more than four meals of beef a week will heighten the chance of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an effective diet with cereals, vegetable and fruits to be sure sufficient intake of nutrients required for prostate health.

The most critical measure to look at to make sure a normal prostate is usually to go for regular prostate health screening. If you are forty yrs . old and above, you need to select prostate examination at least annually.

—————

Datum: 08.01.2013

Vložil: yellow

Titulek: ...

Pro mě taky prostě klasika spojená s QAF. Navíc ta scéna je prostě nezapomenutelná. A i já se musím připojit k Rocie a jejímu názoru, že Gale je prostě víc sexy. Asi si jdu pustit originál. :D

—————

Datum: 09.01.2013

Vložil: belldandy

Titulek: Re: ...

V podstatě je to hezoun. A já na hezouny neletím ... .)

—————

Datum: 09.01.2013

Vložil: yellow

Titulek: Re: Re: ...

Řekla bych to asi takhle. "I just saw the face of God. His name is Brian Kinney."
Ne, znám spoustu hezčích chlapů, mně osobně se líbí taková ta drsná krása. :) Ale ze srovnání Galea a Alana mi jasně vychází Gale. Ne, že by Alan nebyl sexy, to ne. A pro mě by to asi bylo vyrovnanější, kdyby tam měl svoje vlastní vlasy. :)

—————

Datum: 10.01.2013

Vložil: belldandy

Titulek: Re: Re: Re: ...

S Briname si netroufám polemizovat ... :)
Snad jen , že pro mě přeci Snape a Alan nejsou jedna a tatáž osoba. Tedy to nepoměřuji jím.

—————

Datum: 07.01.2013

Vložil: Rocia

Titulek: Díky

za tohle video, neznala jsem ho a je zajímavé :-) Já jen mám tuhle písničku tak spojenou s QAF, že mi automaticky naskakovala scéna z prvního dílu, kde tohle zazní (ona krásná sexy scéna v Brianově bytě...). A nic proti Alanu Rickmanovi, ale Gale je pro mě přece jen víc sexy :-)

—————

Datum: 08.01.2013

Vložil: belldandy

Titulek: Re: Díky

No jo, tak to teda znamená, že ta psínička nebyla na konci epizody? To jsem se zas jednou spletla. Pletu se přořád. :)

—————

Datum: 08.01.2013

Vložil: Rocia

Titulek: Re: Re: Díky


Můžeš se mrknout :-) Minuta 3.37...

https://www.youtube.com/watch?v=BSLl0mjn2FI

—————

Datum: 08.01.2013

Vložil: Rocia

Titulek: Re: Re: Re: Díky

A abych odpověděla na původní otázku - pro mě určitě má ta píseň něco dráždivého, ale asi hlavně proto, že jsem ji dřív neznala a teď mi automaticky spolu s ní naskočí ona scéna z QAF :-)

—————

Datum: 09.01.2013

Vložil: belldandy

Titulek: Re: Re: Re: Re: Díky

To bohužel případnou chan pozitivitu zřejmě zkresluje. Nejspíš to není tak úplně ideální test, protože takovou reakci budou mít mnozí. :)
Z jiné strany jsem vždycky měla tendenci přinutit se své známé (ženy samozřejmě), podívat na QAF jako na test slash pozitivity. Taky si nejsem jistá, jak moc by to fungovalo .... / Ráda bych to zkoušela zejména proto, že mi v hlavě stále visí otázka, jak moc je tato záliba univerzální. Tedy já samozřejmě vím, že ji ani zdaleka všechny se mnou nesdílejí. Jen si říkám, že třeba jen neměly správný (sobě na míru ušitý :)) spouštěč ...

—————

Datum: 12.01.2013

Vložil: Lanevra

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Díky

Já bych myslím nebrala filmy kde je homosexualita ústředním tématem - ne, nemluvím o pornu - za nějaký test jestli se někomu bude líbit slash. Víš jak to mám já, QAF a LW mě naplňuje nelibostí už jen tím, že je to "o homosexualitě". Zatím co Torchwood, Doctor Who, Buffy, Firefli... nevzpomenu na další seriál, kde je homosexualita vedlejší a kde se prostě takoví pár objeví, jako že se objeví uprostřed úplně jiného děje, se mi líbí víc. Přijde mi to takové přirozenější. Uvolněnější. Takové, jaké chci, aby to bylo i ve skutečnosti, kde lidé řeší jiné problémy než kdo chodí s jakým pohlavím. :-D

—————

Datum: 09.01.2013

Vložil: belldandy

Titulek: Re: Re: Re: Díky

To bylo od tebe ohleduplné, nají t mi to s polskými titulky. :)

—————

Datum: 06.01.2013

Vložil: Lanevra

Titulek: black-lana.webnode.cz

Co říct? Prostě klasika!

—————