-


Once Upon a December

17.12.2012 18:21

Po vzoru autorky posílám toto video jako vánoční dárek všem "snarry shippers" :)

Moje nejoblíbenější video od této ruské autorky s francouzskou přezdívkou a zároveň mé nejoblíbenější vánoční fanvideo. Dýchá z něj ta správná nostalgická vánoční atmosféra. Až trochu kýčovitá, doznávám. Ale to už tak nějak k těmhle vánočním kouskům patří. Je to sladký fluff s lehkým náznakem angstu v pozadí a se šťastným koncem, samozřejmě.

Je prosinec, Bradavice zapadli sněhem a vánoční ples vrcholí. Během vánočních svátků trpí Harry, trochu podobně jako v Elysejském klíči, žárlivostí vůči Igoru Karkaroffovi, který má se Severusem Snapem evidentně nějaké pletky. Pak přijde závěr, který miluju. Harry a Severus se sejdou pod jmelím, následný polibek si už ale divák musí domyslet sám. :)

 

Video lze shlédnout na Tatar.Nirvana, v hodně mizerné kvalitě také na vk.com.

—————

Zpět


Diskusní téma: Once Upon a December by La nuit

Datum: 18.12.2012

Vložil: Lanevra

Titulek: black-lana.webnode.cz

Ta scéna u kočárů sama osobě vypadá vážně tak slashove, že je to snad důvod, proč ji z filmu vystřihli. :-D Faktem totiž prostě je, že když si rozdělíte tu část kdy vyhání studenty z kočárů a pak tu část kdy se k němu Igor nakloní, tak to prostě tak vyzní. Už chápete že kočáry jsou smajchl plácek, tak máte dojem že Karkarov Severusovi nabízí, že by si do jednoho mohli zajít a pomuchlovat se. Každopádně tedy chápu, proč Harry žárlí.
Hlavně se mi na tomhle videu hrozně líbí písnička a její melodie, všeobecně je to pěkné video, ač bych ho tedy nezařadila mezi svých Top10.

—————